Deprecated: Function utf8_decode() is deprecated in /home/jvp/public_html/www.bring-it-on.dk/App.Config/App.Content/Content.Top.phtml on line 21
Løsninger
« TilbageSupportaftalerServiceaftalerDomænerWebhostingVideoovervågningBackupAntivirusMicrosoft 365Microsoft 365 BackupMicrosoft Dynamics NavisionInternetComputere og tabletsPrintereNetværk og WifiTema: Arbejd hjemmefra
IT-supportKontakt

Videoovervågning

Vi kan hjælpe med at håndtere de mange overvågningsopgaver, virksomheder står overfor i dag og rådgive samt levere løsninger og installationer der er lette at bruge og styre. Vi har ekspertise indenfor fra små enkle systemer, til store professionelle løsninger.

I løbet af det sidste årti har overvågningskameraer udviklet sig fra blot at være en enhed til at optage video og billed, til at være komplekse datasensorer, der giver værdifulde data, der kan analyseres og bruges på fordelagtige måder.
Aktuelt har Corona / COVID-19 påvist, at disse data bliver endnu vigtigere. Flere store anerkendte producenter har udviklet kameraer og komplette løsninger der anvender disse data, i kampen mod Corona / COVID-19; smarte løsninger der hjælper til med at beskytte folks helbred og sundhed, ved at detektere og registrere forhøjede hudtemperaturer.

Kontakt os allerede nu, og lad os få en snak om muligheder og fordelene ved videoovervågning i din virksomhed.
Tak for din besked :-)
Du hører fra os snarest

For omgående hjælp

Du er også velkommen til at sende os en e-mail på
Bring IT On

DK · 7500 Holstebro
Telefon: 39 39 17 17
E-mail: post@bring-it-on.dk