Deprecated: Function utf8_decode() is deprecated in /home/jvp/public_html/www.bring-it-on.dk/App.Config/App.Content/Content.Top.phtml on line 21
Løsninger
« TilbageSupportaftalerServiceaftalerDomænerWebhostingVideoovervågningBackupAntivirusMicrosoft 365Microsoft 365 BackupMicrosoft Dynamics NavisionInternetComputere og tabletsPrintereNetværk og WifiTema: Arbejd hjemmefra
IT-supportKontakt

Microsoft 365 Backup

Microsoft 365 Backup sikrer din virksomheds vigtigste data og filer - Dit bedste forsvar mod datatab i skyen


Nogle tror fejlagtigt, at Microsoft 365-filer er beskyttet mod datatab, fordi det ligger i skyen. Men datatab kan lige så vel ske i skyen, og oftest er vi selv skyld i det. 75% af al datatab skyldes faktisk menneskelig sletning af indhold. Det kan være medarbejdere, der kommer til at trykke Slet på en mail, et dokument eller noget helt tredje – enten ved en fejl eller med vilje.

Datatab kan også ske på baggrund af for eksempel CryptoLocker, der krypterer alle dine filer, så du ikke længere kan tilgå dem.

Mister I data, kan det være kritisk for jeres forretning. Det kan standse igangværende arbejdsprocesser og i sidste ende gøre kunderne utilfredse. Uden en backupløsning kan det også være en bekostelig affære at genskabe data - hvis det overhovedet kan genskabes.

Med Microsoft 365 Backup får du nem og hurtig backup af din cloud-data i Microsoft 365. Det er den optimale løsning for alle, der anvender Microsoft 365.

Microsoft selv tilbyder kun begrænsede backupmuligheder, men med Microsoft 365 Backup løsning behøver du aldrig undvære e-mails, kalendere, kontakter, public folders og øvrige Office-filer.

Med Microsoft 365 Backup betyder nemlig, at alle dine forretningskritiske data og filer er sikret, hvis uheldet skulle være ude.

Fordele ved Microsoft 365 Backup:
  • Data gendannes, som den var, og hvor den lå
  • En god (tidsmæssig) investering, når først data er slettet
  • Mulighed for backup af Exchange Online, OneDrive og/eller Sharepoint Online
  • Ubegrænset diskplads
  • Backup hver 4. time af alle filer og data
  • 5 års retention
  • Placering af backupdata i datacentre i Danmark
  • Vi klarer opsætningen
Tak for din besked :-)
Du hører fra os snarest

For omgående hjælp

Du er også velkommen til at sende os en e-mail på
Bring IT On

DK · 7500 Holstebro
Telefon: 39 39 17 17
E-mail: post@bring-it-on.dk