Deprecated: Function utf8_decode() is deprecated in /home/jvp/public_html/www.bring-it-on.dk/App.Config/App.Content/Content.Top.phtml on line 21
Løsninger
« TilbageSupportaftalerServiceaftalerDomænerWebhostingVideoovervågningBackupAntivirusMicrosoft 365Microsoft 365 BackupMicrosoft Dynamics NavisionInternetComputere og tabletsPrintereNetværk og WifiTema: Arbejd hjemmefra
IT-supportKontakt

Microsoft Dynamics Navision

Kom hurtigt, sikkert og billigt i gang med Microsoft Dynamics Navision


Med Microsoft Dynamics Navision som en hosted løsning giver det dig et billigt og simpelt alternativ til, at varetage driften og vedligeholdelse af en løsning på egen hånd. Du vil kunne eliminere alle udgifter til servere, svære valg omkring platform, bekymringer om sikkerheden og backup og ikke mindst besværet med den løbende drift, opdatering og vedligeholdelse - og det er noget, som kan spare dig for rigtig mange penge!

Hosted Navision giver dig en sikker adgang til en altid opdateret udgave af Microsoft Dynamics Navision. En løsning som både du og eksterne bogholdere vil kunne tilgå overalt, hvis blot I har adgang til internettet.

Du slipper for at investere store summer i serverdrift, hardware afskrivninger, indkøb af softwarelicenser og meget mere, da det hele bliver lejet på månedsbasis. Hvis du allerede har købt en række licenser, vil vi kunne transformere dem til hostinglicenser til en nedsat pris.

Du kan frit sammensætte og løbende tilpasse hvor mange brugere, som skal have adgang til Navision og hvilke moduler de skal have adgang til, således at du aldrig vil skulle betale for mere end der bliver brugt.

Hosted Microsoft Dynamics Navision tilgås som standard via en lokalt installeret Windows klient. Der er dog mulighed for at tilgå Microsoft Dynamics Navision via en webklient eller Remote Desktop/fjernskrivebord.
Microsoft Dynamics Navision
Tak for din besked :-)
Du hører fra os snarest

For omgående hjælp

Du er også velkommen til at sende os en e-mail på
Bring IT On

DK · 7500 Holstebro
Telefon: 39 39 17 17
E-mail: post@bring-it-on.dk